Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2014 Creació del Consell Municipal de la Formació Professional i l’Ocupació de Tarragona

Creació del Consell Municipal de la Formació Professional i l’Ocupació de Tarragona

Creació del Consell Municipal de la Formació Professional i l’Ocupació de Tarragona

Aquest serà un òrgan de consulta i de participació dels agents educatius, socials i econòmics de la ciutat per donar resposta a les demandes del món del treball i a la plena integració social i laboral.
25/02/2014

L’Ajuntament de Tarragona ha apostat sempre per promocionar i donar a conèixer la Formació Professional de la nostra ciutat des d’un vessant integrador i professionalitzador. Per això el 2008 l’Alcaldia convocà als diferents representants del món laboral i sindical per tal de proposar la creació d’un organisme o Mesa d'anàlisis i seguiment de la situació de crisis. Aquesta Mesa es va crear el 2009 i des de llavors els seus membres s’han anat reunint amb la finalitat d’analitzar i d’elaborar plans i accions que contribueixin al foment de la Formació Professional i al seu entorn productiu. Fruit d’aquestes actuacions ha estat l’elaboració del projecte de creació del Consell Municipal de la Formació Professional i l’Ocupació de Tarragona (CMFPOT).

Segells de reconeixement d’administració oberta