Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2014 El Pla Educatiu d'Entorn 2014-2015 presenta una vintena d'activitats per a la millora de l'èxit i el rendiment escolar

El Pla Educatiu d'Entorn 2014-2015 presenta una vintena d'activitats per a la millora de l'èxit i el rendiment escolar

El Pla Educatiu d'Entorn 2014-2015 presenta una vintena d'activitats per a la millora de l'èxit i el rendiment escolar

Les activitats del Pla es distribueixen en quatre eixos: l'èxit educatiu, l'equitat i el lleure, la xarxa i l'entorn, i la família.
El Pla Educatiu d'Entorn 2014-2015 presenta una vintena d'activitats per a la millora de l'èxit i el rendiment escolar Presentació del Pla Educatiu d'Entorn (PEE) 2014/15
19/11/2014

 

La tinenta d'alcalde d'Ensenyament, Carme Crespo, i l'inspector d’Ensenyament de la Generalitat, Valero Camps, han presentat aquest matí les actuacions del Pla Educatiu del curs present, 2014-2015, que proposa una vintena d'activitats dividides en quatre eixos: l'èxit educatiu, l'equitat i el lleure, la xarxa i l'entorn, i la família.

Aquests temes a treballar es plasmaran al llarg del curs en diferents centres educatius de la ciutat que es concretaran en accions com tallers amb la gent gran, tallers d'electrònica per a joves i famílies, tallers de primers auxilis, diferents accions per fer minvar l'absentisme escolar, la coordinació del programa "Save the Children", organització dels casals d'esports a l'estiu, i el suport en tasques docents fora de l'àmbit estrictament escolar.

El Pla Educatiu d'Entorn (PEE) és una iniciativa de cooperació educativa entre l'Ajuntament de Tarragona i el Departament d'Educació de la Generalitat que vol donar resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels infants, joves i a les famílies, i més enllà de l'àmbit escolar, és a dir, en el seu entorn.

El Pla va engegar el curs 2004-2005 centrat exclusivament al barri de Sant Salvador. Durant el curs 2007-2008, l'àmbit d'actuació es va estendre a tota la zona de Ponent i a la resta de la ciutat en temes puntuals, amb la col·laboració de molta gent del món educatiu, dels centres cívics, dels tècnics de les diferents administracions, dels col·lectius dels barris i les coordinadores del PEE.

Té, com a objectius generals, contribuir a incrementar l'èxit acadèmic, millorar les condicions d'escolarització, el coneixement de les llengües, i potenciar l'educació en valors, que enforteixin els vincles tot creant xarxes familiars i de centres.

Organitzativament s'estructura en tres comissions, representativa-institucional, operativa i participativa), que, de manera esglaonada prenen les decisions, aporten nous projectes i dinamitzen el Pla. 

Segells de reconeixement d’administració oberta