Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2014 El Ple de demà aprovarà l'ampliació de l'Espai Educatiu de l'Escola Cèsar August

El Ple de demà aprovarà l'ampliació de l'Espai Educatiu de l'Escola Cèsar August

El Ple de demà aprovarà l'ampliació de l'Espai Educatiu de l'Escola Cèsar August

També s’aprovarà la cessió a la Generalitat de Catalunya del solar acordat per a la construcció de l’escola de l’Arrabassada.
30/01/2014

A l’ordre del dia del Plenari de demà s’aprovaran dues demandes molt esperades per dos centres escolars de la ciutat, com són d’una banda la de posar a disposició del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, part d’un solar adjacent a l’escola Cèsar August per a l’ampliació del seu espai educatiu; després del canvi urbanístic dut a terme en aquest solar amb l’aprovació del POUM.

I així mateix, també s’aprovarà la cessió a la Generalitat de Catalunya del solar acordat per a la construcció de l’escola de l’Arrabassada. La finca a cedir té 6000 mts2 i està situada entre els carrers Mercè Rodoreda i Narcís Olle del barri de la Vall de l’Arrabassada i correspon a la construcció de l’escola definitiva, en substitució de l’actual en mòduls prefabricats i situada a la zona dels Cossis.

Segells de reconeixement d’administració oberta