Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2014 Divendres es va constituir el Consell Municipal de la Formació Professional i de l'Ocupació de Tarragona

Divendres es va constituir el Consell Municipal de la Formació Professional i de l'Ocupació de Tarragona

Divendres es va constituir el Consell Municipal de la Formació Professional i de l'Ocupació de Tarragona

Presidit per l'alcalde, l'acte va tenir lloc al Saló de Plens Municipal
19/05/2014

 

El passat divendres 16 de maig, al Saló de Plens Municipal, l’alcalde de Tarragona presidí la constitució del Consell Municipal de la Formació Professional i l’Ocupació de Tarragona (CMFPOT). Aquest nou consell es crea amb l'objectiu de potenciar la formació professionalitzadora per tal de garantir la inserció laboral i vincular-la al teixit productiu. En aquest moment s’han adherit al Consell més de 52 entitats de Tarragona i del seu entorn d’influència (institucions, sindicats, centres formatius, gremis i associacions professionals) que amb la constitució formaran part d’aquest nou ens municipal.

La constitució del Consell Municipal de la Formació Professional i l'Ocupació de Tarragona forma part de les actuacions que l'Ajuntament de Tarragona du a terme per a fomentar la formació professional com a marc d'innovació en la millora de la qualitat educativa i en la generació d'ocupació. La quarta edició del Professional Point que aquest any s’organitzarà al mes d’octubre ratifica que el consell que es constituirà vindrà a continuar treballant cap a la professionalització de les persones.

Aquest nou consell vol esdevenir la plataforma de diàleg i de creació d'iniciatives entre les diferents administracions que participen en el desplegament de la formació professional i les organitzacions que s'han d'implicar per tal de garantir la màxima adequació a les persones i a la realitat laboral d'aquesta formació. Per tant, en el context de crisi actual generarà noves sinergies, activarà nous escenaris i treballarà per propiciar la màxima ocupació dels nostres ciutadans amb la finalitat d'impulsar el desenvolupament social i econòmic de la ciutat i del nostre entorn.

Segells de reconeixement d’administració oberta