Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2014 L'Ajuntament de Tarragona ofereix a la Generalitat un edifici de la Tabacalera per les dependències que vol ubicar a l'EOI

L'Ajuntament de Tarragona ofereix a la Generalitat un edifici de la Tabacalera per les dependències que vol ubicar a l'EOI

L'Ajuntament de Tarragona ofereix a la Generalitat un edifici de la Tabacalera per les dependències que vol ubicar a l'EOI

El representant de l’alumnat, Jorge Segovia, ha aplaudit la mesura proposada per l’Ajuntament i ha assegurat que només espera que la Generalitat accepti aquesta proposta.
L'Ajuntament de Tarragona ofereix a la Generalitat un edifici de la Tabacalera per les dependències que vol ubicar a l'EOI Foto: Mauri Fernández.
03/09/2014

 

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha reunit aquesta tarda amb una representació dels alumnes de l’Escola Oficial d’Idiomes amb l’objectiu de buscar solucions per la reivindicació de l’alumnat d’ocupar la darrera planta de l’edifici, destinada segons el pla d’usos de l’escola a una biblioteca i una sala d’actes. L’alcalde ha ofert a la Generalitat –que vol traslladar a aquesta planta algunes dependències del Departament d’Economia i Finances– un dels mòduls de la Tabacalera.

“La cessió seria gratuïta i els diners que anaven a invertir en condicionar un espai, el de l’edifici de l’antiga fàbrica Chartreuse, que el dediquin a aquest espai municipal. Facilitats totes”, ha explicat la tinent d’alcalde d’Ensenyament, Carme Crespo, que també estava a la reunió. Crespo ha recordat que l’Ajuntament (que va construir i pagar per avançat la reivindicada escola d’idiomes) “va posar tots els esforços en què els alumnes poguessin finalment tenir uns espais en condicions. Ara el que volem és fer un pas més amb aquest oferiment per donar sortida a aquest problema”.

Per la seva part, el representant de l’alumnat, Jorge Segovia, ha aplaudit la mesura proposada per l’Ajuntament i ha assegurat que només espera que la Generalitat accepti aquesta proposta. Segovia ha avançat que, properament, mantindran una reunió amb el Delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin. Els alumnes asseguren que no es pot entendre que la Generalitat destini més de 200.000 euros en rehabilitar una planta que ja té funcions destinades a l'Escola Oficial d'Idiomes.

Segells de reconeixement d’administració oberta