Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2014 L'Alcalde rep als alumnes Erasmus participant en el projecte Smile als instituts d'ESO de la ciutat

L'Alcalde rep als alumnes Erasmus participant en el projecte Smile als instituts d'ESO de la ciutat

L'Alcalde rep als alumnes Erasmus participant en el projecte Smile als instituts d'ESO de la ciutat

El projecte SMILE (Student Mobility in Learning English) consisteix a acollir estudiants Erasmus de llengua estrangera.
L'Alcalde rep als alumnes Erasmus participant en el projecte Smile als instituts d'ESO de la ciutat Foto: Mauri Fernández
04/12/2013

 

L'Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha rebut al grup de joves i als seus professors participants al projecte SMILE als instituts de Tarragona. Durant aquest trimestre del curs 2013-2014 han estat col·laborant amb l’aprenentatge de llengües estrangeres com a part de la seva formació com a estudiants Erasmus. L’Ajuntament i la ciutat vol agrair aquesta col·laboració i la implicació del professorat i institucions acollidores dels mateixos.

El projecte SMILE(Student Mobility in Learning English) consisteix a acollir estudiants Erasmus de llengua estrangera, durant la seva estada a la Universitat Rovira i Virgili, als instituts d’ensenyament públic de la ciutat de Tarragona. La idea va néixer a l'institut Martí i Franquès de la reflexió sobre quines eren les necessitats dels alumnes en matèria de llengües estrangeres i del plantejament d’iniciar noves accions per tal de millorar les seves habilitats comunicatives en un entorn plurilinguístic.

El projecte pilot va desenvolupar-se al llarg del curs acadèmic 2009-10 i va ser tot un èxit. El curs següent 1010-11 es va ampliar amb la incorporació de l'INS Tarragona i durant el 2011-12 amb l'INS Pons d'Icart. Per aquest curs 2013-14, el cinquè curs d'implementació, també s'ha incorporat al projecte l'INS Comte de Rius.

Segells de reconeixement d’administració oberta