Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2014 Un equip del Servei Municipal d'Ocupació treballa en el manteniment dels centres escolars

Un equip del Servei Municipal d'Ocupació treballa en el manteniment dels centres escolars

Un equip del Servei Municipal d'Ocupació treballa en el manteniment dels centres escolars

Estan realitzant tasques de pintura, petits arranjaments, neteja de sorres, muntatge de mobles, entre d’altres actuacions
Un equip del Servei Municipal d'Ocupació treballa en el manteniment dels centres escolars La consellera d'Ensenyament Carme Crespo a l'Escola del Miracle on s'estan fent treballs de manteniment. Foto: Mauri.
13/02/2014

 

Els centres escolars de la ciutat disposen, per aquest 2014, de gener a juny, d’una col·laboració extra per al seu manteniment; es tracta d'un equip de treball format per sis persones del Pla Municipal d’Ocupació, que estan realitzant tasques de pintura, petits arranjaments, neteja de sorres, muntatge de mobles, entre d’altres actuacions.

Aquesta iniciativa és un complement important en les tasques que es duen a terme habitualment des de la Conselleria d’Ensenyament i l’IMET als 33 centres docents, llars d’infants i centres educatius públics. La inversió és cada any de 2 milions d’euros, només en manteniment i l’any anterior es van fer més de 1.500 actuacions.

Al mateix temps, la conselleria d’Ensenyament també treballa per millorar totes les necessitats dels equipaments i dels serveis que reclamen els centres, per un valor d’uns 200.000 euros l’any en inversions.

Segells de reconeixement d’administració oberta