Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 “Paper d'alumini fora, porta la carmanyola"

“Paper d'alumini fora, porta la carmanyola"

“Paper d'alumini fora, porta la carmanyola"

La campanya del Consell Municipal d'Infants ha triomfat avui a totes les escoles de la ciutat
05/06/2015

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient i a petició del Consell Municipal d’Infants de Tarragona, avui totes les escoles de la ciutat han comptat amb un element indispensable: una carmanyola.

Avui ha arribat el dia de l’acció en sí, però des del mes d’abril (quan va ser aprovada en el darrer Ple) que els membres del Consell d’Infants han estat preparant el missatge i contingut de la campanya, els mètodes d’avaluació –com passejar-se per totes les aules i anotar en un full els resultats-, el cartell informatiu, un adhesiu, etc., per tal que això avui fos un èxit. Una idea que van tenir després de veure que molts companys encara porten el paper d’alumini amb l’esmorzar i han demanat que a partir d’ara comptin més amb la carmanyola, com una petita acció a favor del medi ambient i del reciclatge.

Paral·lelament, i fins al pròxim dia 13 de juny, continuen els actes coorganitzats entre l’ajuntament i les diferents entitats com són Aurora, Plataforma Cuidem la Platja Llarga, GATA, Hort de la Sínia, Mare Terra Fundació Mediterrània, Institut Català d’Ornitologia, entre d’altres; amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.

Comparteix

arxivat sota: ,
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat