Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 Ajuntament i la UOC reforçaran l'impacte de la Universitat a la ciutat

Ajuntament i la UOC reforçaran l'impacte de la Universitat a la ciutat

Ajuntament i la UOC reforçaran l'impacte de la Universitat a la ciutat

Ambdues institucions signaran un conveni el setembre vinent.
29/07/2015

 

L'Ajuntament de Tarragona i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) posaran en marxa una taula de treball per a la redacció d’un nou conveni que permeti consolidar la UOC com el referent d’universitat virtual a Tarragona. L'objectiu és endegar projectes nous i estratègies conjuntes que permetin potenciar el model virtual d’atenció i interacció amb els estudiants i el conjunt de la comunitat UOC a la ciutat i reforçar el vincle de la universitat amb la ciutat.

Aquest proper més de setembre està prevista la signatura del nou conveni marc que ha de reforçar i garantir la complicitat entre ambdues institucions.

Aquest acord coincideix amb un replantejament global de la universitat per a impulsar eines i canals de comunicació online i delimitar els serveis presencials. “Tant l’Ajuntament com la UOC, coincidim en la voluntat de tirar endavant nous projectes i iniciatives que fomentin l'intercanvi d'experiències, el desenvolupament d'activitats dels àmbits de coneixement i expertesa de la UOC a Tarragona, i que incentivi les relacions de caràcter cultural, acadèmic, científic i institucional”, afirma el tinent d'alcalde i conseller d'Educació de l'Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca.

La taula de treball sostindrà estratègies orientades al desenvolupament dels professionals i a la millora de la competitivitat per via de la transferència del coneixement que garanteix el retorn i la retroalimentació entre universitat, territori i les persones.

Segells de reconeixement d’administració oberta