Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 Alumnat de l'Escola Sant Salvador planta arbres al Parc Ecohistòric del Pont del Diable

Alumnat de l'Escola Sant Salvador planta arbres al Parc Ecohistòric del Pont del Diable

Alumnat de l'Escola Sant Salvador planta arbres al Parc Ecohistòric del Pont del Diable

Alumnat de l'Escola Sant Salvador planta arbres al Parc Ecohistòric del Pont del Diable Carme Crespo lliura un diploma d’agraïment als alumnes de l’Escola Sant Salvador de Tarragona.
Els nens i nenes de 4t, 5è i 6è han plantat lledoners i arbusts fruiters per celebrar el Dia de l'Arbre.
24/02/2015

 

La tinent d’alcalde i consellera d’Ensenyament, Medi Ambient i Patrimoni, Carme Crespo, ha lliurat aquest matí un diploma d’agraïment per la participació dels alumnes de 4t, 5è i 6è de l’Escola Sant Salvador de Tarragona en la plantada d’arbres que s’ha fet al Pont del Diable durant la jornada del Dia de l’Arbre.

L’empresa Limonium SLU, com a concessionària de la finca municipal del Pont del Diable, ha celebrat la Diada amb diferents jocs i dinàmiques i amb una plantació d’espècies vegetals adients per l’espai.

La finca on hi ha el Parc Ecohistòric del Pont del Diable va pertànyer als germans Puig i Valls al canvi de segle XIX a XX. En Rafael Puig i Valls, enginyer forestal, va ser l’introductor de la festa de l’Arbre a casa nostra. Per això s’ha triat aquest espai per celebrar la Diada i, a més, amb la voluntat de potenciar la biodiversitat del Parc Ecohistòric del Pont del Diable diversificant la vegetació ja existent amb la introducció de plantes que aportin fruits en els períodes tardorencs i hivernals, per tal de subministrar aliment a la fauna present a l’espai.

Comparteix

arxivat sota: ,
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat