Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 Concert de Pau Amorós i Adrian Galindo

Concert de Pau Amorós i Adrian Galindo

Concert de Pau Amorós i Adrian Galindo

L'audició, que serà divendres 24 de juliol a les 19.30 h, és d'entrada lliure i enceta una nova edició d’Aixecant el Vol.
21/07/2015

 

El proper divendres 24 de juliol a les 19.30 h al Pati de l’Institut Municipal d’Educació (C/Ramon i Cajal, 70), Pau Amorós i Adrián Galindo oferiran un concert de guitarra clàssica.

Pau Amorós, nascut a Vila-seca, finalitza el Grau Professional al conservatori del seu poble, on rep classes de guitarra dels professors Enrique Malo, Fernando Rodríguez, Salvador Parra i William Waters. Més tard es gradua en interpretació clàssica i contemporània de guitarra a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC), on estudia amb el mestre Àlex Garrobé. Paral·lelament, continua la seva formació en el món de la guitarra amb els professors Guillem Pérez-Quer i Marco Smaili, entre d’altres. Interpretarà obres d’Eduardo Sainz de la Maza, Astor Piazzolla, Francisco Tàrrega i Gaspar Sanz.

Adrián Galindo va néixer al Vendrell. Ha finalitzat els estudis de Grau Professional de guitarra al Conservatori Professional de Vila-seca amb el professor Fernando Rodríguez i ha obtingut el premi d'honor en l'especialitat de guitarra i menció d'honor en música de cambra. Ha guanyat diversos premis d’interpretació i composició, ha estat seleccionat en diferents edicions de les Mostres de l'EMMPAC, de Joves Guitarristes de les Comarques de Tarragona i de Catalunya i becat amb el Premi Cohí Grau l'any 2009 i 2013. Interpretarà obres de Manuel María Ponce, Lennox Berkeley, Fernando Sor i Agustín Barrios.

"'Aixecant el vol, concerts al Pati de l’IMET' dóna continuïtat als projectes de difusió musical de caire més professionalitzat, desenvolupats per l’IMET i organitzats des de l’Escola Municipal de Música”, afirma el tinent d’alcalde d’Educació, Francesc Roca, “acull concerts de petit format i solistes de tot el ventall instrumental i vocal. El seu objectiu principal és el de facilitar als joves músics de Tarragona i comarca el seu primer concert i/o poder-los oferir un espai de difusió del seu art”.

Segells de reconeixement d’administració oberta