Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 Delegació polonesa visita l’IMET

Delegació polonesa visita l’IMET

Delegació polonesa visita l’IMET

El divendres 22 de maig, va visitar una delegació polonesa, de la University College of Enterprise and Administration in Lublin, de Polònia.
26/05/2015

 

La visita va comptar amb la presència de la sra. Ewa Hojna directora de l’Escola Szkoła Polska Barcelona i Tarragona http://szkolapolska.blogspot.com i la sra. Iwona Malecka presidenta de l’Associació Cultural Catalana – Polonesa.

L’objecte de la visita s’emmarca en el programa de l’Ajuntament de Tarragona, que promou l’IMET, adreçat a la creació d’una xarxa de ciutats europees on l’alumnat d’FP tingui facilitats per a fer les estades de pràctiques d’FP en empreses, disposant d’un paquet d’acolliment i ajuts per part de les ciutats receptores.

La universitat UNIVERSITY COLLEGE OF ENTERPRISE ANS ADMINISTRATION, l’escola Polska i l’Associació Cultural Catalana Polonesa, han exposat a la consellera propostes adreçades a promoure la comunicació i cooperació catalana – polonesa i les estades reciproques d’alumnat en pràctiques, entre d’ambdues ciutats, així com altes opcions de cooperació a través dels Programes Educatius Europeus.

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat