Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 Demà els xiquets tarragonins ompliran l'Arbre dels Desitjos

Demà els xiquets tarragonins ompliran l'Arbre dels Desitjos

Demà els xiquets tarragonins ompliran l'Arbre dels Desitjos

Durant totes les festes nadalenques l'Arbre dels Desitjos estarà exposat a l'entrada de l'Ajuntament.
18/12/2015

 

Com cada any, l’Arbre dels Desitjos tornarà a estar exposat a l’entrada de l’Ajuntament durant les festes nadalenques. Per aquest motiu, demà dissabte 19 de desembre, a les 10 h del matí, els alumnes de 3r i 4t de primària de les diferents escoles públiques i col·legis concertats, acompanyats per l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, penjaran els seus millors desitjos de l’any 2016 a l'arbre.

Enguany, el motiu amb el qual s’ha treballat és “Per un món millor”. En finalitzar l’acte de l’Arbre dels Desitjos hi haurà una activitat educativa, ”Pintem un mapa gegant de la Mediterrània”, que organitza l’Institut Europeu de la Mediterrània, en el context de la trobada internacional a Tarragona: “Educació no formal i intercultural a la Mediterrània” .

Després de la benvinguda de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, els escolars penjaran les seves respectives targetes. Cada alumne rebrà dues invitacions per anar al Parc de Nadal i per patinar a la pista de gel de la plaça Verdaguer. Les nadales aniran a càrrec d'alumnes de l’Escola Municipal de Música. Finalitzada la cantada es farà la foto de grup a les escales exteriors de l’Ajuntament i s’oferirà coca i xocolata als infants al Pati del Rei Jaume I.

 

Acte: Arbre dels Desitjos

Dia i hora: Dissabte 19 a les 10 h

Lloc: Palau Municipal

 

Més informació sobre l'Arbre dels Desitjos. 

Comparteix

arxivat sota: ,
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat