Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 Demà es lliuren els Premis IMET d'Educació Josep Vives i Ciurana

Demà es lliuren els Premis IMET d'Educació Josep Vives i Ciurana

Demà es lliuren els Premis IMET d'Educació Josep Vives i Ciurana

L'Ajuntament de Tarragona, a través de l'IMET, i REPSOL han coorganitzat els Premis IMET d’Educació Josep Vives Ciurana.
20/11/2014

 

L'Ajuntament de Tarragona, mitjançant l'Institut Municipal d’Educació (IMET) i conjuntament amb REPSOL, han coorganitzat els Premis IMET d'Educació Josep Vives Ciurana per tercera vegada consecutiva. Aquests premis volen reconèixer i difondre la tasca que desenvolupen els centres educatius a Tarragona, el cos docent, els alumnes, els pares, i també el personal no docent. Demà divendres, 21 de novembre, a partir de les 18 h a la sala d'actes de l'Ajuntament se sabran els guanyadors d'aquesta edició que recull projectes presentats i duts a terme el curs 2013-2014. Enguany s’han presentat 27 projectes de 21 centres educatius.

Els Premis IMET representen un reconeixement a la contribució en els àmbits educatius i socioeducatius orientats al foment i millora de la cohesió social, la preservació i sostenibilitat del medi ambient, el coneixement de les tecnologies de la informació i comunicació, la difusió de la llengua catalana, la cultura, les arts i el coneixement del patrimoni històric de la ciutat.

Aquestes actuacions, a més a més del seu valor específic, poden contribuir a ser una font d'inspiració i de reflexió per a altres centres o educadors i equips docents de Tarragona, ja siguin públics o concertats i que tinguin almenys alguna d'aquestes tres etapes que es corresponen amb les categories dels Premis IMET d'Educació:

a) Educació infantil de primer cicle. Llars d'infants de 0 a 3 anys

b) Educació infantil de segon cicle. De 3 a 6 anys

c) Educació primària. De 6 a 12 anys

En aquesta edició s'han tornat a presentar treballs d'un alt nivell de qualitat, per la qual cosa cal fer una menció especial a tot el professorat, AMPA i, en conjunt, a tota la comunitat educativa que s'ha implicat amb dedicació i il·lusió en la realització dels treballs i les experiències que s'hi han presentat.

 

TREBALLS I CENTRES PRESENTATS EN LES TRES EDICIONS:

Curs 2011-2012

Curs 2012-2013

Curs 2013-2014

CENTRES

10

18

20

TREBALLS

12

24

27

IMPORT DELS PREMIS I PARTICIPACIÓ

9.600 €

10.800 €

12.400 €

Segells de reconeixement d’administració oberta