Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 El Centre de Normalització Lingüística inicia el segon semestre de català per a adults

El Centre de Normalització Lingüística inicia el segon semestre de català per a adults

El Centre de Normalització Lingüística inicia el segon semestre de català per a adults

Els cursos començaran el 12 de gener
05/01/2015

El Servei Local de Català (SLC) de Tarragona i el Servei Comarcal de Català (SCC) del Tarragonès, del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona, va obrir l'11 de desembre el període d’inscripció per al segon trimestre dels cursos de català per a adults del curs escolar 2014-2015, a la seva seu de la plaça Imperial Tàrraco, 1, 2n, de Tarragona (edifici de l’antiga Facultat de Lletres).

Els horaris d’inscripció són de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 18 h. Excepcionalment, el dia 5 de gener només s'obrirà al matí.

En el moment de la inscripció cal presentar el certificat que acrediti el nivell, el document d’identitat i l’acreditació de la reducció, si és el cas.

Els cursos començaran el 12 de gener del 2015.

Per a més informació i per saber el calendari d’inscripció dels altres serveis i oficines del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, es poden consultar les seves pàgines web i de Facebook : www.cpnl.cat/tarragona i https://www.facebook.com/CNLTarragona

Segells de reconeixement d’administració oberta