Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 El CNL de Tarragona obre la inscripció per al curs 2015-2016 amb novetats

El CNL de Tarragona obre la inscripció per al curs 2015-2016 amb novetats

El CNL de Tarragona obre la inscripció per al curs 2015-2016 amb novetats

Aquesta setmana comença la matrícula per al primer trimestre del curs escolar
01/09/2015

Els serveis de català del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona, obren, a partir del dia 2 de setembre, el període d’inscripció per al primer trimestre dels cursos de català per a adults del curs escolar 2015-2016. S’ofereixen cursos de tots els nivells a Tarragona i Tarragonès, Constantí, Salou, Vila-seca, Valls i l'Alt Camp, Baix Penedès, El Vendrell, Calafell, Cunit, Montblanc i Conca de Barberà.

La novetat més destacada d'enguany és la rebaixa generalitzada dels preus d'inscripció: s’han unificat els preus dels diferents nivells i la matrícula del nivell Superior ha baixat de preu significativament. A més, es mantenen els descomptes per a les persones en situació d’atur, pensionistes i famílies nombroses. I també, per primer cop, s'ofereixen cursos intensius mensuals de nivell Bàsic 1 a Tarragona.

El curs 2015-2016 començarà les classes a finals del mes de setembre. La inscripció es farà en dues fases diferents durant el mes: en la primera es durà a terme la inscripció dels alumnes preferents, i en la segona, la dels nous alumnes. Es poden consultar els dies assenyalats per a cada servei al web del Centre.

L'oferta de cursos de català abraça tots els nivells generals. Els cursos es poden fer de manera presencial i semipresencial. En aquesta última modalitat, s'ofereixen els mòduls dels nivells Elemental/B1, Intermedi/B2 i Suficiència/C1, a través del Parla.cat, amb tutoria dels professors del Centre i dues sessions presencials al lloc d'inscripció. El nivell C2 (antic nivell D) s'impartirà tant de manera presencial com a distància. I en alguns serveis també s'han programat tallers de llengua, de 20 hores, sobre redacció de textos i gramàtica catalana, entre altres.

Per a més informació i per saber el calendari d’inscripció dels serveis del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, es poden consultar les seves pàgines web i de Facebook : www.cpnl.cat/tarragona i https://www.facebook.com/CNLTarragona o trucar al telèfon 977 243 527.

Segells de reconeixement d’administració oberta