Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 El Consell Municipal d'Infants ja ha començat les reunions d'aquest curs

El Consell Municipal d'Infants ja ha començat les reunions d'aquest curs

El Consell Municipal d'Infants ja ha començat les reunions d'aquest curs

Els eixos de treball són els Jocs Mediterranis i les escoles que voldrien per a Tarragona els infants de la ciutat
26/10/2015


El Consell Municipal d’Infants de Tarragona ja ha començat aquest curs 2015-2016 amb les reunions dels representants infantils del CMIT.

El conseller d’ensenyament de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca, va rebre a l’IMET (Institut Municipal Educació de Tarragona) als representants dels nens i les nenes de la ciutat i a les seves famílies, i els va engrescar perquè treballin per a la ciutat, presentant les seves propostes de millora.

Enguany al consell hi participen 10 escoles de Tarragona, en total són 39 petits consellers que representen als nens i les nenes de les seves classes i centres respectius, i en definitiva a tots els infants de la ciutat. Els objectius del consell, durant el curs vigent són:

  • Elaborar una proposta de com els agradaria que fossin les escoles de Tarragona des de la visió dels infants.
  • Col·laborar amb els Jocs Mediterranis i elaborar una proposta de treball pel curs vinent.


“Tot i que l’Ajuntament té competències en l’educació pública, volem sintonitzar les necessitats i propostes de pares, alumnes i professorat, tot fomentant la capacitat de participació i presa de decisions de manera que les inquietuds dels centres educatius, amb la veu de pares i alumnes, sigui escoltada per millorar els serveis”, diu Francesc Roca, conseller d’ensenyament de l’Ajuntament de Tarragona.

Com a novetat, el Consell Municipal d’Infants de Tarragona ha constituït un Grup de Treball de Joves, que estarà format en un primer moment per antic petits consellers, els quals volem treballar pels joves de Tarragona.

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat