Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 El Projecte Educatiu de Ciutat porta a l’Escola de Pràctiques a Cuenca.

El Projecte Educatiu de Ciutat porta a l’Escola de Pràctiques a Cuenca.

El Projecte Educatiu de Ciutat porta a l’Escola de Pràctiques a Cuenca.

Els alumnes de sisè de primària han visitat aquesta ciutat dins del programa “Aula de Patrimonio” promogut pel Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España.
09/03/2015

El passat cap de setmana es va iniciar l’intercanvi d’estudiants entre Cuenca i Tarragona. L’alumnat de sisè curs de l’Escola de Pràctiques va poder visitar la ciutat, compartint experiències educatives i lúdiques amb l’escola amfitriona, el CIP Isaac Albéniz.
El programa pedagògic “Aula de Patrimoni” , amb la col·laboració dels centres d'Educació Primària té l'objectiu de cooperar en l'educació de l’alumnat que viu i estudia a les Ciutats Patrimoni, per tal que aprenguin a conèixer i valorar a més de la pròpia ciutat, també la resta de ciutats que la UNESCO ha nomenat Ciutats Patrimoni de la Humanitat.
El programa es desenvolupa a través del disseny i desenvolupament d'activitats educatives, per part de l'organització de Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, cooperant amb els centres educatius, en activitats didàctiques relacionades amb el Patrimoni, contextualitzades en la pròpia ciutat i dirigides pel corresponent professorat del grup classe.
Més informació

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat