Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 Els premis Baldiri i Reixac distingeixen centres educatius del municipi

Els premis Baldiri i Reixac distingeixen centres educatius del municipi

Els premis Baldiri i Reixac distingeixen centres educatius del municipi

Les escoles Miracle, Pax, Pau Delclòs i el Centre de Formació d’Adults Tarragona resulten premiades en el certamen per les seves experiències educatives i projecte d’escola.
28/05/2015


L’Escola Pax ha rebut la distinció com a escola, i també s’han premiat les experiències i bones pràctiques desenvolupades per les escoles El Miracle, Pau Delclòs i el CFA Tarragona. Algunes d’aquestes experiències ja van ser escollides als Premis IMET d’Educació.

Els premiats dins la categoria d’alumnes són:

  • Treball cooperatiu: aprenem junts. Qualsevol nit pot sortir el sol. Escola El Miracle - Tarragona
  • Al pati de l'escola hi havia una palmera. Alumnes d'Educació Infantil i Cicle Inicial de l'Escola Pau Desclòs - Tarragona
  • Sortida a la Platja Llarga i al Bosc de la Marquesa. Alumnes de GESO I del Centre de Formació d'Adults - Tarragona

 

Els premis Baldiri Reixac són convocats per la Fundació Lluís Carulla amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya. Volen premiar la trajectòria i projecte educatiu de les escoles, instituts o centres de formació d’adults de Catalunya, així com les experiències de bones pràctiques que s’hi desenvolupen.

Més informació al web de la Fundació Lluís Carulla

Segells de reconeixement d’administració oberta