Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 Exposició d'arbres de Nadal de l'Escola Pràctiques al centre comercial Parc Central

Exposició d'arbres de Nadal de l'Escola Pràctiques al centre comercial Parc Central

Exposició d'arbres de Nadal de l'Escola Pràctiques al centre comercial Parc Central

Els treballs d’aquesta escola són una mostra del que també es fa a altres escoles de la ciutat.
Exposició d'arbres de Nadal de l'Escola Pràctiques al centre comercial Parc Central La presidenta de l’AMPA de l'Escola Pràctiques; el Conseller d’Educació de l'Ajuntament; el gerent de Parc Central i el director de l’Escola Pràctiques.
18/12/2015

Per primera vegada i dins el marc de col·laboració entre l’Ajuntament i el Centre Comercial Parc Central, aquest vespre s’ha inaugurat l’exposició d’arbres de Nadal fets per l’alumnat de l’Escola Pràctiques i les seves famílies. Els treballs d’aquesta escola són una mostra del que també es fa a altres escoles de la ciutat. En l’exposició s’hi poden destacar dos valors importants: la tendència global i d’actualitat com és el reciclatge i la implicació de les famílies en el procés educatiu.

“La creativitat, el treball en equip, la solidaritat, el voluntariat i altres valors es conjuguen en aquesta activitat i es transmeten des de l’escola i les famílies a tota la ciutat, a través de la col·laboració del Parc Central”, ha afirmat el conseller d’Educació, Francesc Roca. Per part de Parc Central, Miguel Angel González, ha mostrat la seva satisfacció perquè el Centre Comercial sigui el marc d’aquesta exposició de Nadal, “aquesta és una mostra més de la integració de Parc Central amb Tarragona i els seus veïns”.

Segells de reconeixement d’administració oberta