Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 Generalitat i l'Ajuntament treballaran l'absentisme Escolar a la ciutat de Tarragona

Generalitat i l'Ajuntament treballaran l'absentisme Escolar a la ciutat de Tarragona

Generalitat i l'Ajuntament treballaran l'absentisme Escolar a la ciutat de Tarragona

Aquest matí han signat un conveni de col·laboració.
13/11/2015

 

El tinent d’alcalde d’Educació de Tarragona, Francesc Roca, i la directora general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa, Meritxell Ruiz, han signat aquest matí un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya per combatre l’absentisme escolar. L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros.

Segons la llei la vigilància del compliment de l’escolarització obligatòria, correspon als municipis, però és una responsabilitat compartida entre l'administració educativa de la Generalitat i les pròpies administracions locals, que col·laboren en l'àmbit educatiu. L'exercici de la responsabilitat compartida entre l’Ajuntament de Tarragona i del Departament d'Ensenyament s'articula en l'àmbit del nostre territori municipal.

“El conveni no ha de suposar cap despesa econòmica directa per a cap de les institucions signatàries” afirma el conseller municipal Francesc Roca, “Cadascuna de les administracions assumirà els costos de les respectives obligacions dins la despesa ordinària del seus pressupostos”.

Més informació

Segells de reconeixement d’administració oberta