Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 Inaugurada l'exposició 'Dissenyem l’escola que volem: L’escola l'Arrabassada'

Inaugurada l'exposició 'Dissenyem l’escola que volem: L’escola l'Arrabassada'

Inaugurada l'exposició 'Dissenyem l’escola que volem: L’escola l'Arrabassada'

Inaugurada l'exposició 'Dissenyem l’escola que volem: L’escola l'Arrabassada' Inauguració de l'exposició 'Dissenyem l’escola que volem: L’escola l'Arrabassada'
L'Institut Municipal d'Educació enceta la programació de les exposicions del curs 2015-2016 sobre experiències educatives de les escoles de Tarragona.
08/09/2015

 

L'Institut Municipal d'Educació ha començat la programació de les exposicions que realitza durant el curs 2015-2016 sobre experiències educatives de les escoles de la ciutat de Tarragona. Per aquest motiu l'escola l'Arrabassada va presentar l'activitat “Dissenyem l’escola que volem: L’escola l’ Arrabassada”.

Aquesta experiència educativa, que evidencia un important treball realitzat per l’alumnat, el professorat i el conjunt de la comunitat educativa de l’escola, s'ha desenvolupat amb criteris de transversalitat interdisciplinària i d’etapes i visió educativa integral, en un context d’educació en valors tan necessaris en èpoques de canvi com les que estem vivint. Han col·laborat amb l'Escola Tarragona, l'Escola Pax, La Canaleta de Vilaseca, La Bòbila de Cambrils i Marta Mata del Vendrell.

El tema “Dissenyem l’escola que volem: L’escola l’ Arrabassada” és quelcom que forma part del clima escolar, donat que és una escola en situació de provisionalitat i que properament veurà créixer la nova escola, on els projectes i idees creatives de l’alumnat, sens dubte seran un referent en el disseny d’espais i aules.

Foto: A l’acte hi van assistir –d’esquerra a dreta- la directora de Serveis Territorials d’Ensenyament, Àngels Gonzalez; la directora de l’escola l’Arrabassada, Sònia Sabidó; el conseller d’educació de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca; el director de l’IMET, Carles Cepero, i la inspectora d’Ensenyament, Rosa Maria Codines.

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat