Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 L’IMET i REPSOL convoquen la 4a Edició dels Premis d'Educació "Josep Vives Ciurana"

L’IMET i REPSOL convoquen la 4a Edició dels Premis d'Educació "Josep Vives Ciurana"

L’IMET i REPSOL convoquen la 4a Edició dels Premis d'Educació "Josep Vives Ciurana"

L’IMET i REPSOL convoquen la 4a Edició dels Premis d'Educació "Josep Vives Ciurana" Premis IMET
S’afegeix una quarta categoria als premis que és Educació Especial
10/06/2015

L’Ajuntament de Tarragona mitjançant l’Institut Municipal d’Educació (IMET), en coorganització amb l’empresa Repsol, convoquen la 4a edició dels Premis IMET d’Educació “Josep Vives Ciurana”, amb la voluntat de reconèixer i donar a conèixer el treball que desenvolupen els centres educatius com a comunitat educativa (professorat, alumnes, pares, personal no docent).

Els projectes es poden presentar fins al 14 de juliol i els guanyadors es faran públics en un acte al mes de novembre de 2015.

Els Premis IMET d’Educació “Josep Vives Ciurana” s’orienten al reconeixement de les aportacions educatives i socioeducatives orientades a la millora de la cohesió social, la preservació i sostenibilitat del medi ambient, el coneixement de les tecnologies de la informació i comunicació, la difusió de la llengua catalana, la cultura, les arts i el coneixement del patrimoni històric de la ciutat. Actuacions que, a més a més del seu valor específic, poden contribuir a ser una font d’inspiració i de reflexió per a altres centres o educadors i equips docents.

Una de les novetats d’aquesta quarta edició és l’ampliació dels àmbits educatius que es premiaran. S’afegeix una nova categoria de premis, Educació Especial, i ara en seran quatre:

  • Llars d’Infants 0-3 anys
    Educació Infantil 3-5 anys
    Educació Primària 6-12 anys
    Educació Especial

 

Els “Premis IMET d’Educació “Josep Vives Ciurana” tenen una dotació econòmica de 1.200 euros per a cadascuna de les categories, que serà aportada per l’empresa col·laboradora, Repsol. En totes les edicions dels premis també s’han entregat diversos accèssits, tots ells amb alguna dotació econòmica.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat