Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 L'Ajuntament inicia una campanya informativa sobre la preinscripció

L'Ajuntament inicia una campanya informativa sobre la preinscripció

L'Ajuntament inicia una campanya informativa sobre la preinscripció

Aquesta setmana l’OME, ha tramés la guia de centres educatius de Tarragona, informa a les famílies amb infants nascuts al 2012
19/12/2014


La preinscripció per al curs 2015/2016 per als ensenyaments d’infantil, primària i ESO serà, previsiblement, al març. Per tal que les famílies amb infants que han de començar P3 al setembre siguin conscients d’aquest fet, l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) realitza una campanya de difusió en diferents mitjans.

Aquesta setmana s’ha tramès per correu postal la guia de centres educatius del municipi, juntament amb una breu presentació de la Consellera Carme Crespo i una targeta que vol servir de recordatori i formulari de consulta a les famílies sobre les seves preferències de centre.

La web de l’IMET és un bon suport durant tot el procés. Actualment disposa d’un apartat dedicat a la preinscripció que s’anirà actualitzant a mesura que es publiqui la normativa del nou procés i altres dades com les jornades de portes obertes, etc.

L’OME proporciona assessorament personalitzat a les consultes de les famílies amb infants que participen en la preinscripció.

Segells de reconeixement d’administració oberta