Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 Presentació de les primeres parelles lingüístiques de l’any 2015 al CNL de Tarragona

Presentació de les primeres parelles lingüístiques de l’any 2015 al CNL de Tarragona

Presentació de les primeres parelles lingüístiques de l’any 2015 al CNL de Tarragona

De les 31 parelles presentades, 14 són repetidores i 17 noves
30/01/2015

 

Les noves parelles d’aquesta edició compten amb aprenents de l’Equador, Mèxic, Iran, Colòmbia, Veneçuela, Bèlgica i la resta de l’Estat espanyol.

Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Tant si es vol participar en el programa com a voluntari o com a aprenent, cal disposar d’un mínim d’una hora a la setmana durant 10 setmanes i tenir ganes de parlar en català.

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 97 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Més informació: www.cpnl.cat

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat