Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 Reunió de la "Unitat d'Escolarització Compartida" per presentar la programació del curs

Reunió de la "Unitat d'Escolarització Compartida" per presentar la programació del curs

Reunió de la "Unitat d'Escolarització Compartida" per presentar la programació del curs

Activitats complementàries per alumnes amb necessitats educatives
12/11/2015


La Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de l’Ajuntament de Tarragona s’ha reunit avui a l'Institut Municipal d’Educació (IMET) per presentar als familiars i alumnes la programació d’aquest curs 2015-2016.

La UEC es desenvolupa mitjançant un conveni entre l’Ajuntament de Tarragona i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a la realització d’activitats complementàries específiques de l’Educació Secundària Obligatòria, adreçades a l’alumnat amb necessitats educatives derivades de la inadaptació al medi escolar.

Com a novetat s’ha de destacar que, a banda de les matèries curriculars, aquest curs escolar es portaran a terme els tastets d’oficis de perruqueria, cuina i mecànica de bicicletes, i es complementaran amb les visites i estades a diferents empreses del territori.

També es vol destacar la incorporació a l’equip de professionals de la UEC d’un antic alumne de la Unitat d’Escolarització Compartida Municipal.

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat