Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 Seleccionades les propostes guanyadores del concurs de secundària sobre el llegat de Tarragona 2017

Seleccionades les propostes guanyadores del concurs de secundària sobre el llegat de Tarragona 2017

Seleccionades les propostes guanyadores del concurs de secundària sobre el llegat de Tarragona 2017

El Col·legi Cor de Maria de Valls i l'Institut El Morell són els finalistes del concurs del Projecte Educatiu “Participa en el llegat dels Jocs Mediterranis”
23/12/2015

 

El concurs de secundària del Projecte Educatiu de Tarragona 2017 “Participa en el llegat dels Jocs Mediterranis” ja té guanyadors. Es tracta de tres propostes del Col·legi Cor de Maria de Valls i dues de l'Institut El Morell, que han estat seleccionades per membres de l’organització dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i de la Taula Estratègica de Tarragona Impulsa juntament amb el conseller d'Educació de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca.

Les propostes de cada categoria (medi ambient, pràctica esportiva i tecnologia) han estat seleccionades tenint en compte l’adequació als valors i trets d’identitat del Projecte Educatiu dels Jocs: participatiu, tecnològic, eficient, integrador, interactiu i visió ecològica. A partir d’ara s’iniciarà un procés de definició de les necessitats de cada proposta i s’oferirà assessorament als centres educatius per part de Tarragona Impulsa i els Jocs Mediterranis.

 

La relació de les idees guanyadores és la següent:

 

Col·legi Cor de Maria Valls 

Medi ambient: “Arbres i medi ambient”

Pràctica esportiva: “Monitorització de dades dels esportistes i visualització en temps real”

Tecnologia: “Serveis sanitaris al nostre abast”

 

Institut El Morell

Medi ambient: “Construcció carril-bici” (El Morell-Pobla-Polígon químic)

Pràctica esportiva: “Creació d’un grup d’aprofundiment en valors i activitats físiques i esportives”

 

Vinculada a la Taula Estratègica del llegat

Aquesta nova activitat del Projecte Educatiu neix de la Taula estratègica per la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, una iniciativa promoguda des de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017. El projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu en el marc d’un Programa Operatiu de l’objectiu d’Inversió en Creixement i Ocupació dels FSE, per al període 2014-2020.

 

Projecte Educatiu

El Projecte Educatiu dels Jocs Mediterranis està coordinat pel grup @RGET del Departament de Pedagogia de la URV, encapçalat pel Degà de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia, el Dr. Lluís Marquès, i el Dr. José Cela; i supervisat pel Departament d’Esports de Tarragona 2017.

El PEJM2017 compta amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i amb la implicació dels següents agents:

  • URV. Direcció i coordinació del Projecte
  • ICE de URV. Gestió de formació de professorat i assessorament
  • Centres educatius. Tots els municipis seus i centres educatius de l'abast dels Serveis Territorials d’Ensenyament (primària i secundària)
  • IMET. Participació en el procés de redacció i inclusió d’activistes pròpies de  l’IMET  al Projecte
  • Consells Esportius. Formació de professorat. Participació en la gestió i organització d’esdeveniments vinculats a la promoció d’esports i hàbits saludables
  • Federacions. Formació de professorat. Activitats de promoció esports
  • Alumnes estudiants dels graus d’Educació Infantil i Educació Primària de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV
  • Alumnes estudiants cicles formatius activitat física i esport

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat