Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2015 Trobada Intercultural sobre "L'educació no formal i intercultural a la Mediterrània"

Trobada Intercultural sobre "L'educació no formal i intercultural a la Mediterrània"

Trobada Intercultural sobre "L'educació no formal i intercultural a la Mediterrània"

Es farà de dimecres a dissabte a Tarragona.
15/12/2015

 

Del 16 al 19 de desembre, Tarragona serà la seu de la trobada  “L’educació no formal i intercultural a la Mediterrània” amb representants de 108 associacions de 12 països europeus i àrabs: (Algèria, el Líban, Bèlgica, Lituània, Espanya, el Marroc, França, Palestina, Irlanda, Portugal, Jordània i Tunísia), que fins dissabte desplegaran innovadores maneres d’entendre l’educació no formal a través de l’art, el joc, els esports, tallers, etc., per promoure l’adquisició de coneixements, valors i actituds.  

Demà a les 19 hores, al paranimf de la Universitat Rovira i Virgili, tindrà lloc l'acte inaugural amb la presència del president executiu de l'Institut Europeu de la Mediterrània, Senén Florensa; el director de la Fundació Anna Lindh, Hatem Atallah; el rector de la URV, Josep Anton Ferré, i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

Acabada la inauguració, el tinent d’alcalde d’Esports i Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, farà una breu explicació als assistents dels Jocs Mediterranis 2017. A continuació hi intervindran els representants dels diferents països.

Els debats de la trobada tindran lloc a la URV, però també hi haurà activitats obertes a tothom. En aquest sentit, la Conselleria d’Educació de l’Ajuntament i l'Institut Municipal d’Educació participen en el marc de les activitats de Ciutat Educadora i com a ciutat seu dels Jocs Mediterranis de 2017.

L'Institut Municipal d’Educació ha coordinat els tallers infantils i juvenils que es desenvoluparan de dijous a dissabte a diferents indrets de la ciutat.  A més, dissabte hi haurà un concert de “Sons de la Mediterrània” a les 21 hores a la plaça del Rei.

La trobada “L’educació no formal i intercultural a la Mediterrània” està organitzada per l'Institut Europeu de la Mediterrània i la Fundació Anna Lindh per al Diàleg Intercultural, la iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, la URV i la Càtedra Unesco per al Diàleg Intercultural a la Mediterrània.  

Trobareu més informació al web de Tarragona 2017.

Podeu consultar tota la programació al tríptic de la trobada.

Segells de reconeixement d’administració oberta