Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2016 El cicle de concerts 'Aixecant el vol' porta Joan Fort 4tet al pati de l'IMET

El cicle de concerts 'Aixecant el vol' porta Joan Fort 4tet al pati de l'IMET

El cicle de concerts 'Aixecant el vol' porta Joan Fort 4tet al pati de l'IMET

El proper divendres 15 de juliol a les 19.30 h, el jove quartet explorarà les sonoritats del jazz contemporani i modern, sempre respectant la tradició com a punt de partida.
El cicle de concerts 'Aixecant el vol' porta Joan Fort 4tet al pati de l'IMET Joan Fort 4tet
13/07/2016

El pròxim divendres 15 de juliol a les 19.30 h al pati de l’Institut Municipal d’Educació (av. Ramón y Cajal, 70) gaudirem del concert de Joan Fort 4tet, un quartet de jazz que busca explorar les sonoritats del jazz contemporani i modern, sempre respectant la tradició com a punt de partida.

El seu repertori consta de temes propis compostos pels diferents components de la banda, així com diversos temes ja existents elegits amb molta cura. Aquesta formació beu de moltes influències tan modernes (com Kurt Rosenwinkel, Mark Turner, Chris Cheek, Aaron Parks, Seamus Blake, Jonathan Kreisberg, Gilad Hekselman, Chris Potter, etc.) com anteriors (Cedar Walton, Wayne Shorter, Billy Strayhorn, Benny Golson, Art Blakey, etc.). Han tocat a diverses sales del territori català i estranger. Cal destacar la participació en el Festival Música als Parcs 2016 de Barcelona.

El quartet està format per Joan Fort (guitarra), Lucas Martínez (saxo tenor), Roger Gutiérrez (bateria) i Peru Peñafiel (contrabaix), quatre joves promeses del jazz català que, tot i la seva joventut, tenen entre divuit i vint-i-un anys, ja fa temps que es dediquen a la música.

"Aixecant el vol, concerts al Pati de l’IMET" dóna continuïtat als projectes de difusió musical de caire més professionalitzador, desenvolupats per l’IMET i organitzats des de l’Escola Municipal de Música. Acull concerts de petit format i solistes de tot el ventall instrumental i vocal. El seu objectiu principal és el de facilitar als joves músics de Tarragona i comarca el seu primer concert i/o poder-los oferir un espai de difusió del seu art.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta