Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2016 El Pati de Mares i Pares Tarraconins aborda el trastorn de dèficit d'atenció i hiperactivitat

El Pati de Mares i Pares Tarraconins aborda el trastorn de dèficit d'atenció i hiperactivitat

El Pati de Mares i Pares Tarraconins aborda el trastorn de dèficit d'atenció i hiperactivitat

La xerrada serà el dimecres 16 de març a les sis de la tarda a l’Escola Pax.
14/03/2016

“TDAH, què podem fer com a pares i mares?” és el títol de la nova sessió del Pati de Mares i Pares Tarraconins. La sessió pràctica serà el proper dimecres, 16 de març a les sis de la tarda a l’Escola Pax, i anirà a càrrec de Maria Jesús Tapia, presidenta de l'Associació provincial de pares i mares amb fills amb dèficit d'atenció i hiperactivitat i Mireia Calvo psicòloga de l'entitat.

El TDAH és el trastorn neurobiològic més freqüent a la infància. S'estima que el pateix el 5% de la població infant-juvenil, el que equival a un o dos infants per aula. Aquest trastorn suposa per l'infant i les famílies un sobreesforç d'energia i recursos diaris que sovint és esgotador. Amb aquesta xerrada s'ofereix un espai per a les famílies on compartir el dia a dia amb d'altres pares que es troben en la mateixa situació i, entre tots, oferir nous punts de vista, estratègies i idees per portar a terme al llarg del desenvolupament dels fills i filles.

El Pati de Mares i Pares Tarraconins és l'escola de mares i pares del Club dels Tarraconins que té com a objectiu principal ajudar-los en la tasca educativa i d’aprenentatge dels infants. Aquest segon quadrimestre consta de 6 sessions pràctiques de la mà d’experts en diversos temes que intentaran donar resposta als diferents dubtes que puguin sorgir en l’educació de l’infant i un taller de primers auxilis per a infants de 0 a 14 anys.

Les sessions es fan en diferents espais públics de la ciutat i són d'accés lliure i gratuït, limitat a l'aforament de la sala. Durant totes les sessions hi ha servei de ludoteca gratuït per aquelles famílies que vinguin acompanyades amb els seus infants. El Pati de Mares i Pares Tarraconins segueix comptant amb el suport d’El Corte Inglés.

Més informació al web del Club dels Tarraconins

Segells de reconeixement d’administració oberta