Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2016 Els infants guarniran l'Arbre dels Desitjos amb missatges sobre l'acolliment

Els infants guarniran l'Arbre dels Desitjos amb missatges sobre l'acolliment

Els infants guarniran l'Arbre dels Desitjos amb missatges sobre l'acolliment

Un total de 28 centres educatius de primària i educació especial participen a la iniciativa que culminarà aquest dissabte 18 de desembre.
Els infants guarniran l'Arbre dels Desitjos amb missatges sobre l'acolliment Un dels desitjos de l'arbre d'enguany.
16/12/2016

L'Arbre dels Desitjos tornarà a omplir-se dels missatges dels nens i nenes de la ciutat de Tarragona. Aquest dissabte 18 de desembre, a les 10 h del matí, els alumnes de 3r i 4t de 28 centres de primària i educació especial de la ciutat penjaran els seus millors desitjos per a l'any 2017. L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, i del conseller d'Educació, Francesc Roca.

A partir d'un poema de Joana Raspall, els centres educatius participants han treballat els conceptes de la solidaritat i l'acolliment, en un any en què molts infants són víctimes de la violència que sacseja i els seus pobles i s'han vist obligats a buscar l'exili. Cada classe ha treballat aquestes qüestions i dos representants de cada centre penjaran els missatges a l'arbre en representació dels seus companys. L'arbre estarà present a l'entrada del Palau Municipal durant totes les festes.

Per cloure l'acte, 25 alumnes de 6 i 7 anys dels grups d'Iniciació de les aules Campclar i Sant Pere i Sant Pau de l'Escola Municipal de Música interpretaran diferents nadales. Finalitzada la cantada es farà la foto de grup a les escales exteriors de l’Ajuntament i s’oferirà coca i xocolata als infants al Pati del Rei Jaume I.

Segells de reconeixement d’administració oberta