Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2016 Jornada "De l'educació primària a la secundària, dues etapes, un sol projecte"

Jornada "De l'educació primària a la secundària, dues etapes, un sol projecte"

Jornada "De l'educació primària a la secundària, dues etapes, un sol projecte"

La jornada, prevista per al dijous, 12 de maig, està pensada per equips directius de centres docents, coordinadors pedagògics, professorat i altres professionals de l'educació
Jornada "De l'educació primària a la secundària, dues etapes, un sol projecte" Cartell de la jornada
27/04/2016

 

El Consell Escolar Municipal de Tarragona ha organitzat, per al dia 12 de maig, la sisena jornada d'òrgans per a la participació escolar amb el títol “De l’educació primària a la secundària, dues etapes, un sol projecte”, que va adreçada a equips directius de centres docents, coordinadors pedagògics, professorat i persones que intervenen en l’acompanyament de l’educació. La jornada acadèmica és a la seu de l'Institut Municipal d'Educació (IMET).

Un dels moments claus en la trajectòria educativa dels alumnes és el pas de l’educació primària a la secundària obligatòria, ja que s’hi posen en joc factors socials, emocionals, espais físics, etc., que poden condicionar els resultats acadèmics. Aquesta transició entre etapes obliga a tots els centres educatius a buscar estratègies organitzatives, curriculars i d'orientació per tal de facilitar el pas d’una etapa a l’altra.  

Durant la jornada, s'hi presentaran experiències que promouen una renovació del model educatiu, com ara la nova etapa intermèdia, presentada per la Fundació Jesuïtes Educació o les iniciatives de l'Institut Baix Camp, premiat amb diferents guardons.

 

Us hi podeu inscriure a la seu electrònica de l’Ajuntament de Tarragona fins al 6 de maig. 

Segells de reconeixement d’administració oberta