Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2016 L'alcalde de Tarragona rep tres estudiants de batxillerat que han estat guardonats entre els millors d'Espanya

L'alcalde de Tarragona rep tres estudiants de batxillerat que han estat guardonats entre els millors d'Espanya

L'alcalde de Tarragona rep tres estudiants de batxillerat que han estat guardonats entre els millors d'Espanya

L'alcalde de Tarragona rep tres estudiants de batxillerat que han estat guardonats entre els millors d'Espanya Foto: Mauri - L'alcalde amb els estudiants guardonats.
Han estat premiats amb les Beques Europa
01/03/2016

 

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha rebut aquest migdia tres estudiants de batxillerat de la Salle Tarragona i l’IES Martí Franqués, Daniel Guerrero, Pau García i Clara Sanz, premiats amb un programa de beques del Programa Europa pel fet d'estar entre els millors estudiants d’Espanya.

El Programa de Beques Europa està organitzat pel Banco de Santander i la Universitat Francisco de Vitòria. És una iniciativa que premia l’excel·lència i el talent dels estudiants de batxillerat.

L’objectiu del programa és seleccionar els cinquanta millors estudiants preuniversitaris d’Espanya per compartir l’experiència d’un viatge de vint dies per tot Europa durant el qual visitaran les principals universitats europees i participaran en un programa de conferències i trobades amb personalitats del món acadèmic, polític i cultural dels diversos païssos, a més de prendre part en activitats culturals i d’oci.

Comparteix

arxivat sota: ,
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat