Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2016 L'Arbre dels Desitjos ja llueix ple de missatges de solidaritat

L'Arbre dels Desitjos ja llueix ple de missatges de solidaritat

L'Arbre dels Desitjos ja llueix ple de missatges de solidaritat

Un total de 28 centres educatius de primària i educació especial han participat en la iniciativa
L'Arbre dels Desitjos ja llueix ple de missatges de solidaritat Foto: Mauri
19/12/2016L'Arbre dels Desitjos ja llueix ple dels missatges dels nens i nenes de la ciutat al vestíbul de l'Ajuntament de Tarragona. Aquest dissabte al matí els alumnes de 3r i 4t de 28 centres de primària i educació especial de la ciutat han penjat els seus millors desitjos per a l'any 2017. La desena edició d'aquest acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros; del conseller d'Educació, Francesc Roca i de la consellera de Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando.

A partir d'un poema de Joana Raspall, els centres educatius participants han treballat els conceptes de la solidaritat i l'acolliment, en un any en què molts infants són víctimes de la violència que sacseja i els seus pobles i s'han vist obligats a buscar l'exili. Cada classe ha treballat aquestes qüestions i dos representants de cada centre penjaran els missatges a l'arbre en representació dels seus companys.

L'arbre estarà present a l'entrada del Palau Municipal durant totes les festes. Tots els nens i nenes participants han rebut dues invitacions per anar al Parc de Nadal i dues més per patinar a la pista de gel de la plaça Verdaguer.

En el seu parlament de benvinguda l'alcalde Ballesteros ha destacat que "Tarragona ha estat declarada recentment per UNICEF Ciutat Amiga de la Infància, un reconeixement obtingut en bona part per iniciatives com aquesta i per la tasca del Consell Municipal d'Infants".

Per cloure l'acte, 25 alumnes de 6 i 7 anys dels grups d'Iniciació de les aules Campclar i Sant Pere i Sant Pau de l'Escola Municipal de Música han interpretat diferents nadales. Finalitzada la cantada s'ha ofert coca i xocolata als infants al Pati del Rei Jaume I.

Segells de reconeixement d’administració oberta