Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2016 Primera sessió plenària del Consell Municipal d'infants

Primera sessió plenària del Consell Municipal d'infants

Primera sessió plenària del Consell Municipal d'infants

Actualment formen part del Consell 44 infants, 37 de primària i 7 de secundària, provinents de 15 centres educatius de la ciutat.
02/12/2016

El Consell Municipal d’Infants de Tarragona es va reunir ahir a la tarda en sessió plenària, la primera del curs escolar. La sessió, celebrada al Saló de Plens de l'Ajuntament, ha estat presidida per l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i també ha comptat amb la presència dels consellers d'Educació, Francesc Roca, i de Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando.

Durant la sessió s'han incorporat els nous membres del Consell, de 5è i 6è de Primària i de 1r d'ESO. Actualment formen part del Consell 44 infants, 37 de primària i 7 de secundària, provinents de 15 centres educatius de la ciutat.

Dins de l'ordre del dia també s'han llegit els dos manifests de celebració del passat Dia Mundial de la Infància i que van ser elaborats, en part, pels membres del Consell tarragoní: el Manifiesto de Santander elaborat al IV Encuentro Estatal de Consejos de Participación Infantil y Adolescentes d’UNICEF, i el Manifest en defensa dels drets dels infants i adolescents de Catalunya, presentat pel Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya.

Al principi del plenari l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha felicitat els membres del Consell perquè la seva feina ha estat un dels avals perquè aquest novembre Tarragona hagi estat declarada per la UNICEF Ciutat Amiga de la Infància.

 

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta