Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2016 El Consell Escolar Municipal de Tarragona aprova els dies de lliure disposició per al curs 2016-2017

El Consell Escolar Municipal de Tarragona aprova els dies de lliure disposició per al curs 2016-2017

El Consell Escolar Municipal de Tarragona aprova els dies de lliure disposició per al curs 2016-2017

L’organisme també ha aprovat l'elaboració d'un protocol per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia a les escoles i instituts de la ciutat.
15/06/2016

El Consell Escolar Municipal ha aprovat, en la seva última reunió plenària, els quatre dies de lliure disposició dels centres educatius de la ciutat de Tarragona per al curs 2016-2017, que seran: 31 d'octubre de 2016, 9 de desembre de 2016, 27 de febrer de 2017 i 2 de maig de 2017.

D'altra banda, el Consell també va donar llum verda a l'elaboració d'un protocol per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia a les escoles i instituts de la ciutat.

Per últim, durant la reunió es va fer seguiment de l'elaboració del mapa escolar de la ciutat, document que l'any vinent ha de preveure els criteris de planificació educativa de la ciutat de Tarragona a llarg termini.

El Consell Escolar Municipal és l'organisme de consulta i participació dels sectors implicats en la programació de l'ensenyament no universitari a la ciutat. La seva cinquantena de membres inclouen representació dels mestres, dels pares i mares, de l'alumnat i del personal d'administració i serveis, i són escollits pels consells escolars de centres, pels directors dels centres educatius de la cuitat i per les associacions del sector.

Segells de reconeixement d’administració oberta