Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2016 Visita d'UNICEF per avaluar la nominació de Tarragona com a Ciutat Amiga de la Infància

Visita d'UNICEF per avaluar la nominació de Tarragona com a Ciutat Amiga de la Infància

Visita d'UNICEF per avaluar la nominació de Tarragona com a Ciutat Amiga de la Infància

Visita d'UNICEF per avaluar la nominació de Tarragona com a Ciutat Amiga de la Infància Foto: Mauri
04/10/2016


Aquest matí, l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, ha rebut als membres de la Comissió Avaluadora d'UNICEF per a la candidatura de Tarragona com a Ciutat Amiga de la Infància.

A continuació, han visitat l'Escola Pràctiques, un dels centres de la ciutat que ha participat en diversos projectes educatius de la ciutat i va ser una de les primeres a participar en el Consell Municipal d'Infants de Tarragona. Al llarg del dia, la Comissió s'ha reunit amb tècnics de les conselleries municipals i dels Serveis Territorials d'Ensenyament per exposar els projectes educatius de la ciutat, entre d'altres, el Pla Educatiu d'Entorn. La visita de la Comissió finalitzarà aquesta tarda, amb l'assistència al Ple Extraordinari del Consell Municipal d'Infants de Tarragona que se celebrarà a les 17.30 h al saló de plens.

La Comissió avaluadora decidirà a finals d'aquest mes d'octubre si Tarragona obté el segell CAI (Ciutat Amiga de la Infància) d'UNICEF. El segell suposarà el reconeixement del compromís local de la ciutat amb la infància i l'adolescència en l'impuls del seu benestar i en la promoció de la seva participació en els temes de ciutat, tenint com a marc de referència la Convenció dels Drets dels Infants.

Cal recordar que, el passat 18 de març, el ple del consistori va aprovar per unanimitat que Tarragona presentés la seva candidatura per obtenir el segell de Ciutat Amiga de la Infància.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta