Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2017 El 6, 7 i 8 de novembre se celebraran a Tarragona les VII Jornades de Mediació

El 6, 7 i 8 de novembre se celebraran a Tarragona les VII Jornades de Mediació

El 6, 7 i 8 de novembre se celebraran a Tarragona les VII Jornades de Mediació

El seu objectiu és cooperar en processos de formació en la cultura de la pau i la mediació
30/10/2017


La Taula per a la mediació a Tarragona presenta les VII Jornades de Mediació, que tindran lloc a l'Aula Magna de la Universitat Rovira i Virgili, av. Catalunya, 35, els propers 6, 7 i 8 de novembre.

Les Jornades ofereixen un espai de trobada per a professionals i estudiants de mediació, membres d'institucions, entitats i la ciutadania, interessats a conèixer i difondre la cultura de la pau i la mediació a Tarragona com a ciutat educadora.

La cultura de pau promou l'actitud dialogant en tots els àmbits de la societat i en la ciutadania, per a la gestió de discrepàncies i conflictes, si s'escau, a través de la mediació.

Les Jornades d'enguany proposen una reflexió sobre: "Mediació és salut", amb una atenció especial a l'esport, la mediació en comunitats, en la justícia, el món laboral, la pedagogia, la psicologia, el món educatiu, el treball social i altres, atenent també aspectes de la metodologia i la pràctica de la mediació.

Animem a participar a tothom que desitgi compartir un espai de trobada i aprenentatge, orientat a la millora de la convivència i el diàleg, en un context de millora i desenvolupament dels valors, el civisme i la diversitat, en l'exercici de la cultura de pau i la convivència ciutadana, interpersonal, comunitària i social.

Podeu consultar el pdf amb el programa sencer de les jornades en aquest enllaç.

Correu electrònic informació: alternativamediació@hotmail.es
Inscripcions gratuïtes en aquest enllaç
 

Segells de reconeixement d'administració oberta