Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2017 El Club de las Malas Madres i Mirian Tirado protagonistes del Pati de Mares i Pares Tarraconins

El Club de las Malas Madres i Mirian Tirado protagonistes del Pati de Mares i Pares Tarraconins

El Club de las Malas Madres i Mirian Tirado protagonistes del Pati de Mares i Pares Tarraconins

L'Edició del 2017 consta de 10 sessions que giren al voltant de l'educació dels infants
24/01/2017

Arrenca una nova edició del Pati de Pares i Mares del Club dels Tarraconins que té com a objectiu principal ajudar la tasca educativa i d’aprenentatge dels infants. Aquesta vegada, el Pati consta de 10 sessions pràctiques de la mà d’experts en diversos temes que intentaran donar resposta als diferents dubtes que puguin sorgir en l’educació de l’infant de 0 a 14 anys.

El cicle començarà, el dimecres 1 de febrer, amb la presentació “Gelosia entre germans: com actuar” a càrrec de la periodista especialitzada en maternitat i criança, Miriam Tirado. La sessió  serà a les 18 h al Palau Firal i de Congressos de Tarragona (Arquitecte Rovira, 2). El Palau també acollirà a Laura Baena i Maite Egoscozabal, representants d’ El Club de las Malas Madres, amb les seves propostes sobre conciliació familiar. Altres temes que es tractaran són el Mindfulness, l’assetjament escolar i la motivació als estudis.

Les sessions es faran en diferents espais públics de la ciutat i seran d'accés gratuït, limitat a l’aforament de la sala. El Pati de Mares i Pares compta amb el suport d’El Corte Inglés. 

Més informació al següent enllaç.

Segells de reconeixement d'administració oberta