Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2017 El Consell Municipal d'Infants presenta els temes de treball durant tot el curs

El Consell Municipal d'Infants presenta els temes de treball durant tot el curs

El Consell Municipal d'Infants presenta els temes de treball durant tot el curs

L'òrgan de participació celebra aquesta tarda una nova sessió
13/12/2017


Aquest dimecres, a les 18 h, tindrà lloc una nova sessió del Consell Municipal d'Infants de Tarragona, la primera d'aquest curs escolar.

En aquesta sessió, que se celebrarà al Saló de Plens de l'Ajuntament, s'incorporaran els nous membres del Consell, de 5è, 6è de Primària i de primer d'ESO.

Durant la sessió es presentaren les propostes que seran treballades durant tot el curs, de les quals hauran de presentar les seves conclusions al mes de juny. Entre els temes a treballar estan matèries com el medi ambient i l'ecologia, els animals i les mascotes. També es treballarà els espais de temps lliure dels infants i adolescents de 8 a 15 anys.

Per finalitzar el Plenari es llegirà i es farà entrega del manifest de celebració del Dia Universal de la Infància, que han comptat amb la participació dels membres del Consell Municipal d'Infants i que ha elaborat el Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC).

El Consell Municipal d'Infants és un òrgan de participació infantil, un espai on els nens i nenes de la ciutat poden exercir el seu dret, com a ciutadans que són, a reflexionar, expressar la seva opinió, debatre, prendre decisions i elevar al Plenari Municipal les seves propostes, a fi de contribuir a millorar aquells aspectes de la seva ciutat que considerin necessaris.

Actualment formen part del Consell 42 infants, 32 de primària i 10 de secundària, provinents de 15 centres educatius de la ciutat.

Segells de reconeixement d'administració oberta