Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2017 El Pla Educatiu d’Entorn de Tarragona i l’Institut Vidal i Barraquer presenten la seva experiència d’Aprenentatge Servei.

El Pla Educatiu d’Entorn de Tarragona i l’Institut Vidal i Barraquer presenten la seva experiència d’Aprenentatge Servei.

El Pla Educatiu d’Entorn de Tarragona i l’Institut Vidal i Barraquer presenten la seva experiència d’Aprenentatge Servei.

Es presenta una comunicació en format póster dins el marc de les Sisenes Jornades d’Intercanvi d’experiències d’Aprenentage Servei organitzades per la Fundació Jaume Bofill.
12/01/2017

L’alumnat dels cicles formatius d’Educació Infantil, Integració Social i Animació Sociocultural i Turística, pertanyents a la Família de Serveis Socioculturals i a la Comunitat, intervenen en els centres educatius participants en l’actual Pla. 

La finalitat és dissenyar, programar, executar i avaluar activitats que fomentin l’interès lector i cultural d’una forma lúdica i integradora. Cada curs se cerca un centre d’interès sobre el qual es treballa, alguns d’ells han estat: Joan Maragall, Joana Raspall, El petit Príncep, Josep Vallverdú i Olga Xirinacs. La poesia al carrer és la temàtica d’enguany.

Més informació.

Segells de reconeixement d'administració oberta