Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2017 Els premis IMET d'educació Josep Vives i Ciurana reconeixen els millors projectes de la comunitat educativa de Tarragona

Els premis IMET d'educació Josep Vives i Ciurana reconeixen els millors projectes de la comunitat educativa de Tarragona

Els premis IMET d'educació Josep Vives i Ciurana reconeixen els millors projectes de la comunitat educativa de Tarragona

La cinquena edició dels guardons es lliuraràn asquest dijous 17 de novembre a les 18 h a la sala d'actes de L'Ajuntament.
16/11/2016


Aquest dijous la sala d'actes de l'Ajuntament de Tarragona acollirà el lliurament de la cinquena edició dels premis IMET d'Educació Josep Vives Ciurana. Els guardons volen reconèixer les aportacions educatives i socioeducatives de la comunitat educativa en aspectes com l'aprenentatge de llengües, tecnologies de la informació i la comunicació o la cohesió social, entre d'altres.
Els premis consten de quatre categories: primer cicle d'educació infantil (0-3 anys), segon cicle d'educació infantil (3-6 anys), educació primària (6-12 anys) i, com a novetat en aquesta convocatòria, educació especial.

En aquesta ocasió s'han presentat 20 treballs per part de 18 centres educatius de la ciutat de Tarragona. El jurat avaluador ha estat format pel conseller d'Educació de l'Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca; el director de l'Institut Municipal d'Educació, Carles Cepero; un representant de cada ensenyament segons categories i un representant de Repsol, empresa col·laboradora dels premis.
Els Premis tenen una dotació econòmica de 1.200 € per a cadascuna de les categories. El pressupost global dels guardons és de 15.000 €.
Durant l'acte de lliurament s'oferirà un breu concert per part de la formació Rax Trio, integrada per Ramon Monegal, saxo; Alexis Montes, saxo; Xavier Fort, bateria i els professors Francisco Montañés i Xavier Pié.
Josep Vives Ciurana va ser un mestre tarragoní que va impartir docència a col·legis de la ciutat com el Seminari Carmelità, el col·legi Saavedra o el col·legi Cèsar August, on va acabar exercint de director. També va tenir la seva pròpia acadèmia, per on van passar un bon nombre de tarragonins. La seva dedicació al món educatiu, conjuntament amb la seva pertinença a diferents entitats de la ciutat com el Club Escacs Tarragona, la Societat Filatèlica i Numismàtica o l'Agrupació de Supervivents de la Lleva del Biberó, el van convertir en una figura molt popular i estimada. Josep Vives Ciurana va traspassar l'any 2006.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta