Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2017 L'alcalde rebrà demà als alumnes de l'IES Sant Pere i Sant Pau guanyadors del concurs "Mediterraneamos"

L'alcalde rebrà demà als alumnes de l'IES Sant Pere i Sant Pau guanyadors del concurs "Mediterraneamos"

L'alcalde rebrà demà als alumnes de l'IES Sant Pere i Sant Pau guanyadors del concurs "Mediterraneamos"

Aquest concurs anava dirigit a alumnes d’Educació Secundària de tots el centres educatius de l'Estat espanyol i consistia en fer un vídeo selfie original fent promoció de la Dieta Mediterrània.
17/01/2017

Demà, 18 de gener, a les 18.30 h i a la Sala dels Tarragonins Il·lustres de l’Ajuntament de Tarragona, l’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros rebrà als alumnes de 4t d’ESO B de l'IES Sant Pere i Sant Pau i a la seva professora, Cristina Arroyo, que han guanyat el concurs Mediterraneamos, impulsat pel Ministeri d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient.

El concurs convocat pel Ministeri d'Agricultura té per objectiu incentivar la dieta mediterrània entre els joves. El seu desenvolupament va constar de 4 fases: inscripció i enviament del vídeo, preselecció dels 20 millors vídeos selfies participants, votació popular a través del Facebook (sent els més votats amb 605 [Unknown]) i elecció i publicació del guanyador del Concurs per part d’un jurat format per tres membres designats pel MAGRAMA. Es van presentar 47 centres educatius, 20 van ser seleccionats per la fase final i un va ser el guanyador: l’Institut Sant Pere i Sant Pau.

El vídeo guanyador de dos minuts de duració ens mostra un nou estil de "noticiari selfi" on es mostren totes les accions que es duen a terme a l'IES Sant pere i Sant Pau per portar una vida més saludable amb l'esport i la dieta mediterrània com a protagonistes.

Podeu veure el vídeo sencer aquí:

Segells de reconeixement d'administració oberta