Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2017 L'alcalde visita l'Escola Sant Salvador per conèixer el projecte d'aprenentatge musical 4 Cordes

L'alcalde visita l'Escola Sant Salvador per conèixer el projecte d'aprenentatge musical 4 Cordes

L'alcalde visita l'Escola Sant Salvador per conèixer el projecte d'aprenentatge musical 4 Cordes

La creació d'un conjunt instrumental a l'escola reforça positivament la imatge col·lectiva del grup i afavoreix la gestió d'un sentiment d'identitat.
27/04/2017

L'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, va visitar ahir al matí l'Escola Sant Salvador de Tarragona per assistir a una de les sessions del projecte 4 Cordes, que introdueix l'aprenentatge del violí i el violoncel als infants de 3r de primària. A la visita també hi van assistir el conseller d'Educació, Francesc Roca, i la inspectora d'Ensenyament, Cinta Moriones.

El projecte 4 Cordes procura aportar eines i instruments de creixement personal i de l'entorn per mitjà de l'aprenentatge d'aquests instruments. La creació d'un conjunt instrumental a l'escola reforça positivament la imatge col·lectiva del grup i afavoreix la gestió d'un sentiment d'identitat, tot incrementant l'autoestima dels seus destinataris.
Els alumnes del centre estan enllestint aquesta setmana la cantata Tra-la-là i el globus vermell, que es representarà el dissabte 13 de maig al Teatre Tarragona.

El projecte 4 Cordes, que arriba enguany a 48 alumnes i l'any vinent s'ampliarà també a 4t de Primària, està desenvolupat per la cooperativa Musicop i compta amb el suport de l'AMPA del centre i Repsol.

Segells de reconeixement d'administració oberta