Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2017 Les escoles i instituts de Tarragona celebren el Dia Mundial de la Poesia

Les escoles i instituts de Tarragona celebren el Dia Mundial de la Poesia

Les escoles i instituts de Tarragona celebren el Dia Mundial de la Poesia

A través del Pla Educatiu d'Entorn es proposa un extens programa d'activitats culturals que s'allargarà fins al maig.
15/03/2017

El dimarts 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, es durà a terme la inauguració de les Jornades Culturals que organitza el Pla Educatiu d'Entorn de Tarragona, amb el títol La poesia és viva.

El Pla Educatiu d'Entorn, conjuntament amb la Biblioteca municipal de Torreforta, proposa un programa molt extens que s'allarga fins al mes de maig i que contempla tot tipus d'activitats sobre aquest gènere literari i que compta amb la implicació de moltes escoles i instituts de la ciutat.

L'acte que donarà el tret de sortida a les Jornades, serà el mateix dimarts a partir de les 10 h a la rambla de Ponent i comptarà amb la participació de tots els centres, on es penjaran poemes de la literatura universal.

La festa continuarà al llarg del matí i a partir de les 11 h al pati de l'escola Els Àngels, es durà a terme la inauguració oficial amb un recital de poesia en diverses llengües i la interpretació per part de tots els alumnes de la cançó Viu del grup tarragoní Roba Estesa (Premis Enderrock 2017, millor cançó folk).

Durant el matí la celebració s'estendrà pels carrers amb performances poètiques, música, dansa i molta ambientació.

 

Més informació aquí

Segells de reconeixement d'administració oberta