Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2017 Míriam Tirado inaugura el Pati de Mare i Pares Tarraconins

Míriam Tirado inaugura el Pati de Mare i Pares Tarraconins

Míriam Tirado inaugura el Pati de Mare i Pares Tarraconins

La periodista especialitzada en maternitat i criança oferirà una xerrada sobre la gelosia entre germans.
Míriam Tirado inaugura el Pati de Mare i Pares Tarraconins Míriam Tirado
30/01/2017

Dimecres, 1 de febrer, la periodista Míriam Tirado obre la nova edició del Pati de Mares i Pares Tarraconins amb una xerrada sobre la gelosia entre germans. La coneguda periodista especialitzada en maternitat i criança serà l’encarregada de la sessió inaugural que es farà aquest dimecres a les 6 de la tarda al Palau de Congressos. Tirado s’ha especialitzat en la criança de 0 a 6 anys i ofereix sessions dinàmiques i pràctiques sobre les dificultats que provoquen les rebequeries dels menors i com gestionar-les. 

El Pati de Mares i Pares és l'escola del Club dels Tarraconins que té com a objectiu principal ajudar-los en la tasca educativa i d’aprenentatge dels infants. Aquesta nova edició consta de 10 sessions pràctiques de la mà d’experts en diversos temes al voltant de l’educació de l’infant. Fins al més de maig, s’han programat xerrades sobre bullying, motivació al estudis, mindfulness, entre d’altres temes.

El 26 d’abril, les responsables del Club de las Mala Madres, Laura Baena i Maite Egoscozabal, presentaran les seves propostes per a la conciliació familiar. Les sessions es fan en diferents espais públics de la ciutat i són d'accés lliure i gratuït, limitat a l'aforament de la sala.

Segells de reconeixement d'administració oberta