Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2017 Tarragona celebra el dia internacional dels drets dels infants i adolescents

Tarragona celebra el dia internacional dels drets dels infants i adolescents

Tarragona celebra el dia internacional dels drets dels infants i adolescents

L'Ajuntament programa aquest diumenge la jornada "Parlem dels drets dels infants" i activitats per a tota la família al Palau de Congressos
16/11/2017


El Palau de Congressos de Tarragona acollirà aquest diumenge, 19 de novembre, la II Festa del Dia Internacional dels Drets dels Infants i Adolescents, promoguda per l'Ajuntament de Tarragona a través a l'Institut Municipal d'Educació i el Consell Municipal d'Infants.

La primera part de la festa tindrà un caràcter més reflexiu, ja que s'ha organitzat la jornada "Parlem dels drets dels infants". Al llarg del matí s'han programat dues taules rodones per debatre sobre els drets dels infants a les institucions del territori i sobre la presència d'infants i adolescents als diferents consells de participació.

A la tarda la jornada tindrà un component molt més lúdic. A les 16 h s'han programat diferents jocs i gimcanes sobre els drets dels infants i joves i a partir de les 18 h la companyia El Petit Taller de Cançons (PeTaCa), amb la col·laboració del cor del Col·legi Joan Roig de Tarragona, oferirà l'espectacle infantil So de Lluna. La jornada es tancarà a les 19 h amb coca i xocolata per a tots els assistents.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes al conjunt de la ciutadania.

El conseller d'Ensenyament de l'Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca, ha recordat que "com a Ciutat Amiga de la Infància, reconeguda per la UNICEF, Tarragona té un compromís ferm amb els drets dels infants i els adolescents. El Pla municipal de la Infància i l'Adolescència preveu, entre d'altres, actuar perquè els nens i nens siguin agents actius a la ciutat i perquè la ciutat sigui un lloc adient per a l'infant, i la jornada d'aquest diumenge s'emmarca en aquesta línia de treball".

Segells de reconeixement d'administració oberta