Esteu aquí: Inici Educació Notícies Noticies 2018 Alumnes de l'Institut Escola Mediterrani Participen en la First Lego League amb la col·laboració de l'IMET

Alumnes de l'Institut Escola Mediterrani Participen en la First Lego League amb la col·laboració de l'IMET

Alumnes de l'Institut Escola Mediterrani Participen en la First Lego League amb la col·laboració de l'IMET

Alumnes de l'Institut Escola Mediterrani Participen en la First Lego League amb la col·laboració de l'IMET Imatge de l'acte
05/02/2018


Alumnes de l'Institut Escola Mediterrani han participat aquest cap de setmana a la setena edició de la First Lego League Tarragona-Reus.

El grup de nou joves de 1r d'ESO ha comptat amb la col·laboració de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) per presentar el seu projecte de robòtica en una edició de la competició que en aquesta ocasió estava dedicada al cicle de l'aigua. L'activitat s'ha dut a terme en el marc de l'assignatura de Tecnologia del centre.

El conseller d'Educació, Francesc Roca, ha explicat que l'IMET ha becat els joves "per potenciar el talent de nois i noies d'entorns desafavorits, que d'aquesta manera han tingut l'oportunitat de desenvolupar un projecte de gran complexitat i presentar-lo públicament davant d'un tribunal".


En el següent vídeo podeu veure l'exposició del projecte.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta