Esteu aquí: Inici Educació Notícies Noticies 2018 Centenars d'alumnes participaran avui a la Diada 'Sant Jordi a Ponent'

Centenars d'alumnes participaran avui a la Diada 'Sant Jordi a Ponent'

Centenars d'alumnes participaran avui a la Diada 'Sant Jordi a Ponent'

La Marató de Contes, preparats pels estudiants d'Educació Infantil de l'Institut Vidal i Barraquer, tindrà lloc a la plaça del Tarragonès de Torreforta
Centenars d'alumnes participaran avui a la Diada 'Sant Jordi a Ponent' Marató de contes populars Tarragona 2018
23/04/2018

Gairebé 400 alumnes de Primària, entre tres i cinc anys, participen avui, Diada de Sant Jordi, a partir de les 10 h del matí a la Marató de Contes, preparats pels estudiants d'Educació Infantil de l'Institut Vidal i Barraquer, que tindrà lloc a la plaça del Tarragonès de Torreforta. Durant l'acte, a les 11.30 h, es lliuraran els premis de la tercera edició del certamen literari Olga Xirinacs, gestat fa tres anys amb motiu del seu 80 aniversari.

La celebració de Sant Jordi continuarà el dimarts 24, amb una 'fira' d'arts i oficis tradicionals amb 10 carpes i amb tots els elements festius, cada institut elaborarà el seu propi bestiari, creats pels alumnes dels centres educatius de Ponent, acompanyats per grups musicals, cançons medievals populars i les seves auques dels oficis respectius. La fira començarà amb una cercavila pels carrers i places. El recorregut començarà a l'Institut Torreforta i recorrerà la rambla de Ponent fins a la plaça del Tarragonès.

La festa de dimarts s'iniciarà a les 9.30 hores amb la cercavila i finalitzarà al voltant de les 12.30 hores i hi participaran prop de 1.500 alumnes. 'Sant Jordi a Ponent' està organitzat pel Pla Educatiu d'Entorn i la Biblioteca Pública de Torreforta amb el suport de tots els Centres educatius dels barris de Ponent i entitats socials i culturals amb l'objectiu de difondre la cultura catalana en un entorn de proximitat i obert a tothom.

Segells de reconeixement d’administració oberta