Esteu aquí: Inici Educació Notícies Noticies 2018 El Plenari votarà aquest divendres la gestió directa de les llars d'infants de l'Arrabassada i Bonavista

El Plenari votarà aquest divendres la gestió directa de les llars d'infants de l'Arrabassada i Bonavista

El Plenari votarà aquest divendres la gestió directa de les llars d'infants de l'Arrabassada i Bonavista

Es tracta de l’últim pas perquè les nou llars d’infants de titularitat municipal siguin gestionades amb recursos propis
El Plenari votarà aquest divendres la gestió directa de les llars d'infants de l'Arrabassada i Bonavista Llar d'infants de Bonavista
16/05/2018

La Comissió Informativa i de Seguiment d'Educació ha donat aquest dimecres llum verda al projecte perquè les llars d'infants de titularitat municipal de Bonavista i l'Arrabassada passin, a partir del curs vinent, a ser de gestió directa. L'acord ha de ser aprovat a la sessió del Consell Plenari d'aquest divendres.

Aquestes dues llars d'infants han estat sempre gestionades de forma indirecta, en concret per la Fundació Santa Tecla, i aquest estiu venç el contracte d'externalització. Actualment, cadascuna de les llars compta amb 5 grups de 0 a 36 mesos i ofereix 74 places.

D'aquesta manera, amb el vistiplau del plenari, les nou llars d'infants municipals ja seran, a partir del curs escolar 2018 - 2019, de gestió directa. Les llars del Ninot i la Taronja han funcionat amb aquests paràmetres des de la seva creació, a principis dels anys 80, mentre que altres cinc centres educatius (Cèsar August, El Miracle, El Serrallo, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador) són gestionats directament per l'Ajuntament des d'aquest curs 2017 - 2018.

El conseller d'Educació, Francesc Roca, ha remarcat que una gestió directa de les nou llars d'infants municipals "permetrà treballar per a un millor projecte educatiu de ciutat de 0 a 3 anys, entenent les llars d'infants com una eina de cohesió social, que fomenti la igualtat d'oportunitats i promogui l'èxit educatiu. La gestió directa unificada també permet un millor aprofitament dels recursos municipals, sent tant o més eficaços o eficients que fins ara".

Segells de reconeixement d’administració oberta